Business Quiz Questions and Answers September 20 to September 26

Business Quiz Questions and Answers September 20 to September 26

Business Quiz Questions and Answers September 20 to September 26

1.Recently USFDA banned Laxachem API product. can you guess the full form of API in this question ?

 

a)Active Para Ingredient

 

b)Active Pharma Ingredient

 

c)Applied Pharma Ingredient

 

d)None of the above

 

Show Answer

Ans:B

 

2.What is Ken Betwa ?

 

a)Dam on Betravathi River

 

b)Power project on Betravathi river

 

c)River linking Project name

 

d)Resort project near Betravathi river

 

Show Answer

Ans:C

 

3.Jack Daniels is most popular brand in America. which product sold with this brand name ?

 

a)Shoes

 

b)Sports wear

 

c)Motor Cycles

 

d)Whiskey

 

Show Answer

Ans:D

 

4.John Stumpf is CEO of which of the following American bank ?

 

a)Wells Fargo

 

b)Bank of America

 

c)Citi group

 

d)Capital One

 

Show Answer

Ans:A

 

5.Pune bases e-learning firm Exult Infosolutions was acquired by ?

 

a)MindTree

 

b)Newgen Knowledge works

 

c)Excell Education

 

d)None  of the above

 

Show Answer

Ans:B

 

6.Maharashtra State government partnered with which company to start Smart City Centre of Excellence ?

 

a)Oracle

 

b)Intel

 

c)Cisco

 

d)IBM

 

Show Answer

Ans:A

 

7.payment platform PayPal extended refund period for how many days to it’s customers and merchants ?

 

a)90 days

 

b)120 days

 

c)100 days

 

d)180 days

 

Show Answer

Ans:D

 

8.With which indian business tycoon Australia’s ANZ bank settled it’s dispute ?

 

a)Adi godrej

 

b)Shiv Nadar

 

c)Pankaj Oswal and Radhika Oswal

 

d)None of the above

 

Show Answer

Ans:C

 

9.Alpino Chocolate brand is manufactured by which company ?

 

a)Mondelez

 

b)Nestle

 

c)Parrys

 

d)None of the above

 

Show Answer

Ans:B

 

10.Hyderabad based Start up TupleJump is acquired by ?

 

a)Apple

 

b)Microsoft

 

c)Facebook

 

d)None of the above

 

Show Answer

Ans:A

In India it is first acquisition for  Apple

 

 

Share