Business Quiz Questions and Answers September 27 to October 03

Business Quiz Questions and Answers September 27 to October 03

Business Quiz Questions and Answers September 27 to October 03 for Competitive exams

 

1.Bengaluru based startup Perceptron learning solutions was acquired by ?

 

a)NIIT

 

b)Aptech

 

c)Educomp

 

d)None of the above

 

Ans:A

 

2.Logistics startup Sparselabs was acquired by ?

 

a)SnapDeal

 

b)ShopClues

 

c)Zomato

 

d)Pepperfry

 

Ans:C

 

3.World’s largest Telescope unveiled by which country ?

 

a)France

 

b)india

 

c)Japan

 

d)China

 

Ans:D

 

4.Volkswagen group firm Car maker Audi suspended which of the following sale in India due to emission issues ?

 

a)Q2

 

b)Q5

 

c)A8

 

d)R8

 

Ans:B

 

5.Which of the following startup launched Mobile Application to help consumers get credit line from Partner bank RBL ?

 

a)MoneyLender

 

b)GetMoney

 

c)MoneyTap

 

d)YourMoney

 

Ans:C

 

6.Mohit Kampani Appointed as CEO of which of the following Company ?

 

a)Aditya Birla Retail

 

b)IndiaBulls Real estate

 

c)Myntra

 

d)None of the above

 

Ans:A

 

7.For Automationa and development operations Indian IT Company HCL entered Partnership for 15 years with which of the following Company ?

 

a)MicroSoft

 

b)IBM

 

c)RedHat

 

d)None of the above

 

Ans:B

 

8.Mobile Phone maker Oppo beat Apple in sales value in india. Oppo headquarters is located in which country ?

 

a)Germany

 

b)Finland

 

c)Canada

 

d)China

 

Ans:D

 

9.Zydus Cadilla Partnered with Swiss Non profit Medicines for Malaria Venture(MMV) for investigational compound development. Zydus headquarters located in which Indian city ?

 

a)Kolkata

 

b)Hyderabad

 

c)Ahmedabad

 

d)Chennai

 

Ans:C

 

10.StateBank of India Chairman Arundhati Bhattacharya got how many years extension ?

 

a)3 years

 

b)2 years

 

c)4 years

 

d)1 year

 

Ans:D

Share