MS Office Questions Answers for Competitive Exams

MS Office Questions Answers for Competitive Exams

MS Office Questions Answers

MS-Excel Quiz

here we provided MS-Word Ms-Excel and MS-PowerPoint Questions and Answers for Competitive exams preparation.all the questions are Multiple Choice Questions and Answers(MCQ) type.

MS Word Questions and Answers

1.Publishing HTML Documents is possible with MS-Word ?

a)True

b)False

Ans:A

2.Margins option is associated with which menu item ?

a)Review

b)PageLayout

c)Insert

d)View

Ans:B

3.Which of the following is not a Font Effect ?

a)Font Color

b)Superscript

c)Engrave

d)Strike Through

Ans:A

4.CTRL +Return (Enter key) is short cut key to insert ?

a)Table

b)Picture

c)Clip Art

d)Page Break

Ans:D

5.Which of the following is Page Border option ?

a)3-D

b)Shadow

c)Box

d)All of These

Ans:D

6.F7 key is short cut to launch which feature in MS-Word ?

a)Word Count

b)Spelling & Grammar

c)Mail Merge

d)Translate

Ans:B

Test your MS Office Skill with

MicroSoft Office Quiz

7._____ is created to assign a name to a specific point in a document ?

a)Book mark

b)Table

c)Cover page

d)Margin

Ans:A

We recommend these following articles are also helpful to you

8.Protect Document option is helpful to restrict how people can access the document .this option is under _________ menu ?

a) Insert

b) References

c) Review

d) View

Ans:C

9.Using Ms-Word We can Convert document in to PDF format ?

a)True

b)False

Ans:A

10.The Extension name of the document file created with Ms-Word is _____ ?

a).wrd

b).doc

c).wri

d).txt

Ans:B

11.It is possible to edit the document in Print preview layout ?

a)True

b)False

Ans:B

 

Pages 1 2 3 4

Share