MS Office Questions Answers for Competitive Exams

12.How many book folds can be created in a document ?

a) Four

b) Any Number

c)One

d)Two

Ans: C

Explanation:- to create a booklet Bookfold option is useful. this option is present  in Pagesetup dialog box.

13.Gutter margin insertion is helpful for ?

a) e-mailing document

b) creating labels on the margin

c) hyphenation

d)Binding a book

Ans:D

14.for Mass mailing _____ feature is useful in Ms-Word ?

a) Mail merge

b)Encrypt Document

c) Mailings

d)None of these

Ans:A

15.Ctrl+k is short cut key combination to insert a _______ ?

a)Book Mark

b)Cross reference

c)Hyperlink

d)Word Art

Ans:C

16.In a Table how many number of Cells can be merged ?

a)1

b)2

c)None

d)Any Number

Ans:D

We suggest you to write 

MS Office Online Test

17.____________ Short Cut Key combination is used to cut the selected content ?

a)CTRL + C

b)CTRL+X

c)CTRL+S

d)CTRL+P

Ans:B

 

18.Clipboard group is organized under which Tab ?

a)References

b)Review

c)Home

d)View

Ans:C

19.Go to command moves Cursor to ?

a)Section

b)Book mark

c)Comment

d)All of these

Ans:D

20.To align Objects in the document which of the following is useful ?

a)Gridlines

b)Document Map

c)Thumnails

d)None of these

Ans:A

21.On which of the following Tab Word Art is organized ?

a)Pages

b)Illustrations

c)Text

d)Symbols

Ans:C

22.It is possible to convert existing Text in to table ?

a)True

b)False

Ans:A

23.Cross Reference is organized in which tab ?

a)Header & Footer

b)Links

c)Text

d)Pages

Ans:B

24.CTRL + O is short cut key combination to ?

a)Print a Document

b) Convert Document to PDF

c)open a document

d)insert bookmark

Ans:C

25.Watermark exists in Which tab ?

a)Paragraph

b)Page Background

c)Page setup

d)Themes

Ans:B