Online Business Quiz March 2017 for all competitive exams

Business Quiz March 2017

 

1.Rekindle initiative launched by which company to help woman resume career after break ?

 

a)Infosys

b)State bank of India

c)Amazon

d)PayTm

 

Toggle Title

Ans:C

 

2.Who among the following became No.2 player in Endorsements ?

 

a)Sai Praneeth

b)Sakshi Malik

c)Rohit Sharma

d)P V Sindhu

 

Toggle Title

Ans:D

 

3.Subhradeep Mohanty is new CFO(Chief Financial Officer ) of which of the following Company ?

 

a)Standard Chartered bank

b)Snapdeal

c)Reliance Power

d)HDFC Bank

 

Toggle Title

Ans:A

He will replace Anurag Adlakha

Adlakha served as CFO of Standard Chartered bank for 10 years

 

 

4.Online Booking Tool Leisure Online (LOL) was launched by which hotels Company in March 2017 for it’s partners in the indian Tourism industry ?

 

a)Velan Hotels

b)Leela Hotels

c)AccorHotels

d)None of the above

 

Toggle Title

Ans:C

 

5.LeapGreen Energy announced to buy Inox Windfarms. Inox Windfarms is subsidiary of which of the following company ?

 

a)Gujarat Fluorochemicals

b)Sudarshan Chemicals

c)Seshasayee Paper

d)None of the above

 

Toggle Title

Ans:A

 

6.Ajaz Hussain Appointed as Chief Adviser of which of the following company ?

 

a)KPMG

b)State Bank of india

c)JM Financial

d)None of the above

 

Toggle Title

Ans:A

 

7.Customised Credit Service Swabhiman was launched which of the following ?

 

a)Canara Bank

b)Bandhan Bank

c)Rang De

d)Federal Bank

 

Toggle Title

Ans:C

 

8.Which of the following approved $750 million for Nepal to reconstruct projects after earth quake ?

 

a)NABARD

b)EXIM Bank

c)ADB

d)None of the above

 

Toggle Title

Ans:B